Onze Werkwijze

STAPPENPLAN

Dozen kerstballen die opgeslagen liggen in achterkamers, naalden die overal op de grond liggen en het zelf urenlang bezig zijn met het opzetten van de boom... is voorgoed verleden tijd.

Al deze stappen worden namelijk door ons uit handen genomen. Maar hoe gaat dat nu in zijn werk? 

🎄 Stap 1: Kies de kerstboom, krans of guirlande naar jouw wens

In de eerste stap kies je het product dat bij jou past. Wij hebben negen kleurstellingen samengesteld op basis van de laatste trends zodat er altijd een kerstboom, krans of guirlande tussen zit die bij je past. Kies vervolgens de producten en voeg deze toe aan het winkelmandje. Je bent klaar voor stap 2!

Heb je nou een hele andere voorkeur wat betreft kleuren? Kies dan voor ''zelf samenstellen'' en kies je drie favoriete kleuren voor het decoratiepakket.

🛒 Stap 2: Kies het moment waarop wij bij jou langs mogen komen

- De levering vindt plaats binnen vijf werkdagen vanaf 5 december.

- Het ophalen vindt plaats binnen vijf werkdagen vanaf 4 januari.

Zodra uw order binnen is nemen wij contact met u op over de exacte datum en tijden.

Onze bezorgers brengen de kerstbomen tot aan de deur (Als er geen lift aanwezig is in het gebouw dan bezorgen wij tot drie verdiepingen hoog).

Onze bezorgers leveren de guirlandes en kransen af op de afgesproken plek. Wil je de guirlandes en kransen ook door onze bezorgers laten installeren? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

💳 Stap 3: De betaling

Betalingen kunnen gedaan worden door middel van iDeal, Creditcard, Afterpay (Klarna) of Bancontact. 

Liever op factuur betalen? Neem hiervoor contact met ons op.

🚚 Stap 4: Levering en zorgeloos genieten

Op het afgesproken moment komt onze bezorger langs om de decoraties af te leveren. Alle producten zijn door ons gedecoreerd waardoor deze gelijk bij aankomst klaar zijn voor gebruik. Onze bezorger doet de stekker (enkel wanneer dit mogelijk is) in het stopcontact en vertrekt wanneer alles is goedgekeurd, plug and play! 

Mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden dan komen wij uw product kosteloos repareren of vervangen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 48 uur een passende oplossing hebben gevonden. Zo kom je deze kerst niet voor verassingen te staan! 

📦 Stap 5: Aan elk feestje komt een eind

En daarom komen wij in de eerste twee weken van het nieuwe jaar alle decoraties weer bij jullie ophalen. Wij communiceren het moment waarop wij bij jullie langs komen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alle decoraties opgehaald worden en je locatie spic en span wordt achtergelaten. Want ook dat is zorgeloos genieten!  

Vragen over onze dienstverlening? Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden. Neem contact op via onze contactpagina